Wednesday, 29 October 2014

Bahaya ke ESP untuk ibu mengandung?

Ramai juga ibu-ibu mengandung yang mesej dan whatsapp Fa, tanya boleh ke ambil ESP masa mengandung? Bukan Soya tu bahaya ke kalau minum selalu? 

Jawapan yang Fa bagi kat mereka. ESP ni kalau tak ambik memang rugi sangat. Tak kira la, mengandung atau tak mengandung. Sebab ESP ni istimewa sikit, ade 'kick' yang tersendiri. 


Apa sebenarnya ESP ni?
ESP Shaklee hanyalah SOY PROTEIN ISOLATE, dibasuh dengan menggunakan air bersih dan bukannya dengan alkohol seperti kebanyakan produk soya di pasaran. ESP mengandungi Lecithin soya yang kaya dengan kolina untuk perkembangan otak. Jadi ESP SHAKLEE selamat diambil oleh ibu mengandung.


Selain dari itu, ESP ni selamat diambil selalu dan lagi bagus konsisten untuk dapat kesan yang terbaik. ESP dibuat dari kacang soya asli dan TIDAK diubah genetik (non-GMO soy). ESP juga  diproses TANPA melalu haba untuk mengekalkan khasiat protein didalamnya. Sebab tu ESP ni tak boleh bancuh dengan air panas ye. 

Dan yang best lagi, dalam ESP ni ada tambahan Kalsium yang baik untuk tulang.

Kebanyakan ibu-ibu hamil dan telah bersalin yang mengambil ESP ni memberi komen seperti:

  • Badan semakin kurus dan slim kerana ESP membuatkan kenyang untuk jangka waktu yang lama.
  • Kulit semakin cerah.
  • Tona kulit semakin sekata.
  • Parut jerawat hilang tak perlu makeup tebal dah, sapu compact powder sahaja.
  • Semakin cun seperti anak dara walaupun anak dah masuk 2
  • Umi saya suka sangat ESP ni, siap syorkan kat kawan dia.

Seronok tak seronok dengar komen gitu? Tentulah Fa seronok.. sebab ESP ni berkesan untuk mereka dan Fa rasa dapat membantu mereka jadi lebih sihat. Tapi ada juga mesej-mesej Fa cakap ESP tak berkesan pada mereka. Haaa... ni yang nak cakap sikit, memang la tak berkesan kalau ambik ES ingat-ingat lupa. Kalau ambil supplemen mesti KONSISTEN dan BERTERUSAN. Jangan main makan ikut mood je. 

ESP SOya
Itu nombor lama. Nak contact Fa, ni nombor baru 017-9192298


Kalau nak beli sendiri nak klik-klik online pon boleh. Janji ada kad kredit/debit yang aktif. Klik je BUY NOW kat bawah..


Harga ESP = RM150.00.. Nak harga istimewa, whatsapp Fa a.s.a.p 

Jadi Ahli Dapat Banyak Diskaun? 

Your Health & Beauty Consultant:
Noor Fatihah bt. Salleh
Whatsapp & Telegram: 017-9192298
Facebook: Nutrisi Hatiku
Instagram: nutrisihatiku

Konsultansi dan Cara Makan akan diberikan pada customer saya :)

 *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

2 comments:

Sila Tinggalkan Komen Anda :) terima kasih

nRelate Posts and Homepage