Sunday, 13 July 2014

Faedah dan Cara Jadi Ahli Shaklee

Sejak harga Shaklee di ketatkan diskaun hanyalah untuk ahli shaklee sahaja. Ramai pengguna Shaklee yang berfikir dua tiga kali nak beli dengan HARGA RUNCIT. 

Kenapa tak jadi ahli je? Banyak faedah jadi ahli Shaklee ni.

Apa faedah jadi ahli Shaklee ni?


1. Yuran Keahlian yang murah
Harga keahlian pun bukan lah mahal sampai ratusan ringgit tapi HANYALAH RM65 + RM10 (pos member kit). Untuk seumur hidup!!!

2. Boleh dapat point UV dan dapat bonus.
Wahh... sambil guna, boleh kumpul points untuk dapatkan bonus. Boleh share dengan saudara dan juga kawan-kawan. Bagaimana caranya nak dapatkan bonus terpijak dan boleh menjana pendapatan? Kena lah PM saya dulu 011-3120 9418...

3. Tak perlu nak maintain point, kalau nak guna je.. tapi kalau ingin berbisnes, tentu lah kena kumpul points dan dari situ, dapat lah bonus nya.

4. Dapat diskaun HARGA AHLI lah!!! berbaloi-baloi lebih-lebih lagi kalau ada promosi yang best-best.

5. Kalau daftar ahli dengan saya. Anda akan dapat bimbingan dan kelas cara penggunaan produk dan kebaikan nya.


BAGAIMANA CARA JADI AHLI SHAKLEE??

Cara Pertama - membayar yuran keahlian sebanyak RM 65 + RM10 (pos member kit). Kemudian anda akan dapat starter kit dari shaklee. dan selepas itu anda bergelar pengedar sah shaklee.

Cara Kedua - Untuk keahlian secara percuma, anda perlu membuat pembelian produk shaklee yang bernilai 200UV atau dalam RM700. Selepas itu anda akan mendapat starter kit dan bergelar pengedar sah shaklee.





Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya (whatsapp/sms/email):
Shaklee Independent Distributor || Noor Fatihah bt. Salleh
No.Hp: 011-3120 9418 
e-mail : thahsalleh@gmail.com

 *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

20 comments:

  1. Untung jadi ahli.
    http://sayangkandiri.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jom ramai2 jadik ahli jomsss.. boleh jenguk Hanie di Cherita Chenta

    ReplyDelete
  3. menarik!
    http://permatacintaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Memang best join shaklee nie..tiap tiap bulan boleh dpt bonus....
    Http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. bayaran keahlian paling murah...

    http://nadasihat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. love shaklee! tgh2 bulan pun duit masuk!! syok!
    http://huntvitamin.blogspot.com/2014/04/part-time-full-time-dgn-shaklee.html

    ReplyDelete
  7. macam-macam faedah yang kita boleh dapat dengan join ahli shaklee..
    http://farishmomvittashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. best nye menjadi ahli shaklee.
    http://jannahdanvita.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Macam2 keterujaan semenjak join members Shaklee ni.. x menyesal..
    http://zarahealthylife.blogspot.com/2014/06/kenapa-saya-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Jom jadi ahli Shaklee secara percuma.. Nak tahu caranya jom ke blog saya..:-)

    http://daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  12. Memang berbaloi sangat jadi ahli shaklee ni. Jom join sekarang!

    ReplyDelete
  13. Jom jadi ahli Shaklee! Join sebelum menyesal...

    http://bysyiraishak.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda :) terima kasih

nRelate Posts and Homepage