Wednesday, 5 November 2014

Testimoni Mak Nampak Makin Muda Lepas Makan Minyak Ikan

Makan minyak Ikan pun boleh nampak lebih muda, itu lah penangan minyak ikan dari Shaklee iaitu Si OmegaGuard. Kerana OmegaGuard, mak nampak lebih muda. 


minyak ikan kulit cantik

Apa kaitan makan minyak ikan dengan nampak lebih muda?

Sebenarnya dalam OmegaGuard ni ada Asid Lemak Omega-3 yang bertindak sebagai anti-radang kepada kulit dan membantu membersihkan muka dari kesan jerawat, jeragat, kusam dan ekzema (OmegaGuard bantu bayi ekzema)


Untuk mendapatkan kulit yang cantik dan kelihatan lebih muda, asid lemak omega-3 ini, boleh membantu mengekalkan membran kulit supaya sihat dan menyebabkan hormon tisu prostaglandins menjadi seimbang.


Prostaglandins ini tidak boleh disimpan didalam badan dan perlu di sisntesiskan oleh asid lemak perlu seperti omega-3. Ia membantu radang, melembapkan permukaan kulit dan memberi kulit yang lebih elastik. -sumber-


Kepentingan EFA untuk kulit. 


Essential Fatty Asid (EFA) adalah penting untuk mengelakkan terjadinya kulit kering, kasar dan bersisik. EFA adalah asid lemak perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. EFA berfungsi dengan membentuk lapisan yang melindungi kulit dari kekeringan dan sinaran cahaya matahari. 

Untuk mendapatkan Asid Lemak Perlu, amalkan pengambilan minyak ikan. 

Jadi, ini lah rahsia kenapa Mak nampak makin muda. Kerana Minyak Ikan OmegaGuard :) 

Kebaikan Lain Omegaguard Shaklee:
  • Asid Lemak - asid lemak omega 3 tidak boleh dihasilkan dari badan dan ia boleh diperolehi dari makanan. Omega Guard menyediakan asid lemak yang terbaik kandungan EPA dan DHA 

  • Cegah penyakit saluran darah dan strok - EPA & DHA adalah gabungan yang mampu menentang thrombosis, tekanan darah tinggi, kepekatan darah, dan peredaran darah yg lancar.

  • membantu tumbesaran & perkembangan otak dan memori - DHA adalah makan untuk otak, saraf dan retina, dan mampu menguatkan memori. DHA menguatkan keupayaan ingatan & pembelajaran, memelihara penglihatan dan pendengaran. Mencegah MIGRAIN. 

  • Menentang kanser - omega 3 mampu mencegah penyakit kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon.

Untuk dapatkan OmegaGuard, boleh beli sendiri online, Buy Now @ hubungi Fa 017-9192298


Your Health & Beauty Consultant:
Noor Fatihah bt. Salleh
No.Phone: 017-9192298
Facebook: Nutrisi Hatiku
Instagram: nutrisihatiku

 Konsultansi dan Cara Makan akan diberikan pada customer saya :)

 *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

20 comments:

  1. Oo..saya makan omega sebab masalah asma saya..tapi extra kulit makin comei..patutlah..hehe tq for info

    ReplyDelete
  2. Lepas ni ramaila belikan omega...
    Terutama utk mak dan ayh

    ReplyDelete
  3. makan omega pun boleh jadi awek mudakan...jom pakat order bulan ni omega tak rugi punya.

    ReplyDelete
  4. wah boleh nampak awet muda juga yea...wajib dapatkan ni

    ReplyDelete
  5. omega memang terbaik
    wannadotcom.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Omega guard shaklee bukan sekadar minyak ikan biasa

    ReplyDelete
  7. waah...terbaiklaa omega ni..bleh belikan utk mak satu pasni..

    jom baca:Cara Nak Susu Badan Meriah

    ReplyDelete
  8. Biar betul ni. Ingatkan untuk minda aje. Rupanya kulit pun boleh juga... Terbaiklah...


    PETUA ATASI PERUT BUNCIT

    ReplyDelete
  9. semua dapat bila makan omega.. makin cerdik, makin muda, makin suami sayang, makin sihat, hehe,,
    CARA HILANGKAN BINTIK HITAM DI WAJAH

    ReplyDelete
  10. Setiap product Shaklee pasti ada bonus kebaikannya.. ianya tidak khusus untuk sesuatu tujuan. Setiap produk mempunyai pelbagai keistimewaan dan manfaat.. i ♡ Shaklee..

    ReplyDelete
  11. OmegaGuard pilihan kami sekeluarga. Banyak khasiatnya


    kurangkan derita sakit gout

    ReplyDelete
  12. suka sangat omega..saya mbil omega untuk kurus..bila makan omega rasa selera makan terkawal..tak cepat lapar..

    ReplyDelete
  13. Memang terbaekkk omega nie...jom hadiahkan omega utk mak kite....alang2 tgh promo nie.

    ReplyDelete
  14. Omega guard memang terbaik....boleh bakar lemak anda dan juga baik untuk perkembangan mental dan fiIkal simanja anda. Memang omega guard teman sejai keluarga.

    ReplyDelete
  15. Jom awet muda bersama omega guard..


    ninyfariza82.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda :) terima kasih

nRelate Posts and Homepage