Monday, 11 August 2014

Cara makan set kesuburan untuk haid tak teratur


set kesuburan shaklee
Cara makan set kesuburan untuk haid tak teratur

Untuk masalah ini, anda perlu pastikan haid anda teratur untuk kenali waktu subur.. GLA Complex boleh membantu anda untuk mengawal kitaran haid yang normal. Makan sebiji sehari selepas makan malam atau 2 biji sehari iaitu 1 biji selepas sarapan dan 1 biji selepas diner. 

Makan sehingga period anda teratur. Jangan cepat putus asa, kerana makan supplemen ni memang ambil masa untuk berkesan, kekalkan waktu makan yang sama dan konsisten. 

Bila period dah okay, pada hari pertama datang haid, makan sebiji sahaja selepas dinner setiap hari dan berhenti apabila tiba waktu subur anda. 

Bila tiba waktu subur, berhenti makan GLA Complex dan boleh la bersama suami anda. Jangan makan GLA selepas bersama suami dan tunggu lah 2 minggu untuk buat UPT, jika negatif tunggu 1 minggu lagi, dan buat UPT sekali lagi. Jika masih negatif, tunggu haid seterusnya datang, baru makan GLA pada hari pertama period sehingga waktu subur. Jika positif mengandung, JANGAN makan GLA dah. 

**jika ada masalah keputihan boleh amalkan Afalfa Kompleks. Baca Cara membantu masalah keputihan
**B-Complex membantu bekalkan asid folik untuk tingkatkan peluang hamil dan memberi tenaga & kurangkan stress. Baca Kebaikan B-Complex.

Kenapa GLA x boleh makan ketika sedang 'mencuba' dan ketika hamil?
GLA berfungsi untuk kawal selia hormon. dan jika makan ketika hamil, badan akan menganggap bahawa janin yang baru berkembang itu tidak diperlukan, dan peratus keguguran adalah tinggi. 


TESTIMONI HAMIL DENGAN SET SUBUR SHAKLEE

SET KESUBURAN SHAKLEESET KESUBURAN SHAKLEE
ANDA ADA KAD KREDIT/DEBIT? BELI ONLINE SENDIRI SET KESUBURAN ANDA


-----------Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya (whatsapp/sms/email):-----------------
Shaklee Independent Distributor | Noor Fatihah bt. Salleh
No.Hp: 011-3120 9418
e-mail : thahsalleh@gmail.com

 *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

nRelate Posts and Homepage