Sunday, 23 March 2014

Kelebihan ESP (Energizing Soy Protein) Shaklee

Kelebihan ESP (Energizing Soy Protein) Shaklee:

Menyediakan 14 gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung
Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein. 

setiap hidangan membekalkan 50% daripada nilai harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat. Kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat, payudara dan menepous indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah.

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.


tidak mengandungi kolesterol dan laktosa. Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya. Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.Faedah utama ESP Shaklee

1. Kekal Muda - Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

2. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

3. Kulit berseri dan anjal - Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

4. Pemberi tenaga segera - Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

5. Memulihkan Pigmentasi - Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

6. Memperbaiki Memori - Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.

7. Membantu Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu - Komposisi utama dalam susu ibu ialah protein dan pengambilan protien menggalakkan lagi penghasilan susu ibu. Protein diperlukan utk membina sel, kulit, rambut dan pertumbuhan yg sihat.

ESP boleh diamalkan oleh lelaki mahupun wanita. Tiada diskriminasi! 

Ramai customer yang ambil ESP adalah untuk tujuan berikut :-
- Menguruskan badan
- Diet yang mengenyangkan
- Untuk kecantikan
- Kehamilan
- Milkbooster hebat!
- Memberi tenaga
- Membantu masalah kesuburan
- Kesihatan jantung & prostat
- Kawal kolestrol
- Menganjalkan payudara


UNTUK ORDER... 

SMS | WhatsApp: 011-3120 9418 

http://nutrisihatiku.blogspot.com/

cara makan dan konsultansi percuma akan diberi :) 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---

nRelate Posts and Homepage