Friday, 2 January 2015

Multivitamin Kunyah Untuk Kanak-Kanak

Assalamualaikum.. 

Lama tak update blog ni, atas sebab-sebab musim banjir, internet pun takde sebab kabel telefon rosak. Tapi Alhamdulillah masih ada bekalan elektrik dan air. 

Selamat Tahun Baru 2015 kepada semua pembaca blog Faa. 

Bulan januari 2015, ada banyakkk promosi dari Shaklee dan salah satu daripada promosi itu adalah produk yang dah lama tak ada dipasaran iaitu Vitalea for Children. Yes, Multivitamin untuk kanak-kanak. 

Multivitamin Kunyah Untuk Kanak-Kanak


Dipenuhi dengan khasiat kebaikan, Vita-Lea for Children Chewable Shaklee disediakan dalam bentuk mudah untuk kanak-kanak menikmatinya. Ia dilengkapi dengan 19 nutrien penting serta menyediakan 100% nilai harian vitamin C. Kini diperkaya dengan vitamin D-600IU bagi setiap hidangan, dengan 150% nilai harian.



Turut diperkaya dengan kalsium dan magnesium bagi memberi sokongan menguatkan tulang serta badan yang sihat. Ditambah dengan khasiat buah oren, anggur dan campuran perisa beri, Vita-Lea bagi kanak-kanak pasti menyeronokkan. Hanya dua tablet sehari dan mereka bermain sepuasnya.




Fakta ringkas Vita-Lea for Children Chewable Shaklee:


  • Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan sihat kanak-kanak
  • Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi
  • Memberi 100% nilai harian vitamin C
  • Vitamin B yang menyokong fungsi sebenar proses badan manusia
  • Berasaskan phytonutrien semulajadi
  • Manisan semulajadi dengan Xylitol, tidak menggalakkan kaviti
  • Kaya dengan sumber nutrien antioksidan
  • Diperkaya dengan buah oren, anggur dan campuran perisa beri




Kalau berminat nak cuba sebotol pon boleh. 

Your Health & Beauty Consultant: 
Noor Fatihah bt. Salleh 
No.Phone: 017-9192298 
Facebook: Nutrisi Hatiku 
Instagram: nutrisihatiku 


Konsultansi dan Cara Makan akan diberikan pada customer saya :) *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

nRelate Posts and Homepage